Aanhouding voor beroving Dordrecht

14 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Aanhouding voor beroving Dordrecht

DORDRECHT - De politie heeft in een onderzoek naar een beroving een aanhouding verricht. Het gaat om een 36-jarige man uit Dordrecht die op zondagmiddag 12 mei 2013 aangehouden werd. De beroving gebeurde op zaterdagvond 11 mei 2013 rond 18.25 uur op de Nassauweg in Dordrecht ter hoogte van de begraafplaats. Een 23-jarige man uit Rotterdam liep over de Nassauweg in de richting van de Laan der Verenigde Naties.

De verdachte zat op een paaltje. Op het moment dat het slachtoffer hem voorbij was sprong de verdachte op de rug van de 23-jarige man waardoor deze viel. De verdachte pakte een tas met daarin een laptop van het slachtoffer en fietste weg. Hij reed naar de Laan der Verenigde Naties onder het spoorviaduct door en linksaf de Maria Montessorilaan op in de richting van het Leerpark. Een getuige die langsreed in een auto nam het slachtoffer mee en probeerde de verdachte te vinden. Dat lukte niet waarna de getuige het slachtoffer afzette bij het politiebureau.
 
De politie is op zoek naar deze getuige en wil hem graag spreken. Ook zoekt de politie andere getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Zij kunnen bellen met de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief). De verdachte is een donkere man van ongeveer 20/30 jaar die een zwarte winterjas droeg. Verder had hij een donkere spijkerbroek aan. De politie begon direct een onderzoek en verzond daarbij een burgernet bericht. Zondag volgde de aanhouding.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.