Bewoners Het Vierkant willen verkeersproblemen aanpakken

15 mei 2013

DORDRECHT - Op maandag 13 mei vond de derde bijeenkomst van de pilot Buurt Bestuurt plaats. In de buurt Het Vierkant willen de bewoners samen met de politie, Toezicht en gemeente de bestaande parkeerproblemen aanpakken.

In de buurt zijn er parkeerproblemen, zo parkeren automobilisten hun wagen op kruisingen en op de stoep. Daarnaast is het te hard rijden een doorn in het oog. De Bosboom-Toussaintstraat is een weg die vaak als racebaan wordt gebruikt, volgens de bewoners. Als laatste werd er overlegd over de mogelijkheid om enkele straten eenrichtingsverkeer te maken.

De buurt Het Vierkant ligt in Oud Krispijn Noord en wordt begrensd door de eerdergenoemde Bosboom-Toussaintstraat, de Van Baerlestraat, de Krispijnseweg en de Brouwersdijk. De volgende bijeenkomst van deze Buurt Bestuurt zal op maandag 8 juli plaatsvinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.