Aanhoudingen bij fouilleer-actie

17 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Aanhoudingen bij fouilleer-actie

DORDRECHT - De politie heeft donderdagavond zes arrestanten gemaakt bij een preventief fouilleer-actie in Dordrecht.

In het centrum van Dordrecht werd tussen 16.00 en 22.00 uur gefouilleerd.
 
In Dordrecht gebeurde dat van 19.00 tot 02.00 uur. In totaal werden 56 voertuigen en 24 passanten gecontroleerd. Er werden zes aanhoudingen verricht. Bij hen werden onder meer een ploertendoder, een vlindermes een dolkmes in beslag genomen.
 
De verdachte die een dolkmes bij zich droeg, had ook ruim 8100 euro aan onverklaarbaar vermogen in bezit. De herkomst van geld wordt onderzocht.
 
Door Rob van der Woude (RTVDordrecht)
Foto: Rutger van Rooij (wijkagent politie)
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.