Gemeenteraad bundelt vergaderingen op dinsdagavond

19 mei 2013
Gemeenteraad bundelt vergaderingen op dinsdagavond

DORDRECHT - De gemeenteraad van Dordrecht bundelt veel vergaderingen op dinsdagavond. De vraag is, als de nieuwe raadsperiode in 2014 weer voor vier jaar begint, of dit zo blijft. In elk geval wordt er nu nog zo vergaderd, dit is normaal voor de fracties in het politiek centrum.

Hoe ziet een dinsdagavondvergadering eruit? Start om 18:00 uur, en einde omstreeks 23:00 uur. Met daarin bijvoorbeeld:

18:00 Auditcommissie.

19:45 Collegecarrousel.

20:15 Gelegenheid tot het stellen van vragen aan de portefeuillehouders en voor mededelingen vanuit de portefeuilles.

21:30 tot 22:15 Gelijktijdige commissievergaderingen in 4 verschillende vergaderzalen.

22:30 tot 23:00 Eventueel vervolg vergaderingen of nieuwe commissievergaderingen.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.