Dordtenaren moeten vertrouwd raken van de mogelijkheden van de haven

19 mei 2013
Dordtenaren moeten vertrouwd raken van de mogelijkheden van de haven

DORDRECHT - De zeehaven Dordrecht valt onder het beheer van mainport Rotterdam. De haven biedt nog steeds mogelijkheden, zo blijkt uit een programma dat op 24 mei wordt gelanceerd. Bericht van de gemeente:

Voor de werkgelegenheid is het van belang is dat Dordtenaren en inwoners uit de regio Drechtsteden bekend en vertrouwd raken met het wel en wee van een haven en met de carrièrekansen die er liggen. Daarom gaan gemeente Dordrecht, Havenbedrijf Rotterdam, Werkgevers Drechtsteden en EIC Mainport Rotterdam een Haven Educatie Programma opstellen voor het primair- en voortgezet onderwijs in Dordrecht/Drechtsteden.

EIC Mainport Rotterdam stelt daartoe een programma op dat bestaat uit een combinatie van een havenlespakket, gastlessen en een excursie naar de haven van Rotterdam. Donderdag 24 mei (programma vanaf 9.00 uur) ondertekenen wethouders Bert van de Burgt en Jasper Mos met de andere partijen een samenwerkingsovereenkomst.

Locatie: MTU-Benelux, Merwedestraat 86, 3313 CS Dordrecht, 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.