Bestemmingsplan Nieuwe Dordtse Biesbosch geschorst door Raad van State

21 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Bestemmingsplan Nieuwe Dordtse Biesbosch geschorst door Raad van State

DORDRECHT - De Raad van State heeft vandaag 21 mei 2013 uitspraak heeft gedaan, in het verzoek om voorlopige voorziening, ingediend door de familie Van der Eijk en Henk Visscher van het Landschapsmuseum (stichting Telluris).

De uitspraak luidt kort samengevat dat het bestemmingsplan Nieuwe Dordtse Biesbosch geschorst is met uitzondering van de landbouwweg, het fietspad over de Zuidbuitenpolderse kade en de zgn. pluktuin aan de Oude Veerweg.

De volledige uitspraak is na te lezen op:

http://www.raadvanstate.nl/uitspraken/zoeken-in-uitspraken/tekst-uitspraak.html?id=74086&summary_only

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.