iDordt hoopt samen met u Anouk te kunnen aanmoedigen

14 mei 2013
iDordt hoopt samen met u Anouk te kunnen aanmoedigen

DORDRECHT - Zaterdag 18 mei worden de grote schermen opgehangen in café-restaurant Merz om naar het songfestival te kijken. Maar je kan ook zelf meedoen. Voorspel de winnaar en win de pot.

Ieder jaar kijken we met nootjes, een glaasje fris en een scorelijstje op de bank naar het songfestival. Dat Nederland al jaren niet meedoet vinden we helemaal niet erg, maar met Anouk hebben we dit jaar goede hoop. En mocht ze stranden in de halve finale ten koste van een paar kwelende meisjes in glitterjurkjes dan kunnen we altijd zeggen dat het doorgestoken kaart is.

Wij vinden het gewoon leuk om de valse zangstemmen, de lelijke jurken en de houterige danspasjes op waarde in te schatten en de winnaar aan te wijzen. En het doet ons denken aan de tijd we in onze pyjama, met natte haartjes en een extra bakje chips langer op mochten blijven.

Vanaf half acht bent u welkom in café-restaurant Merz. Meekijken is gratis en als u wilt meespelen kunt u een scoreblaadje kopen voor twee euro. Diegene die het beste de winnaar voorspelt wint de pot.

iDordt en Merz organiseren gezamenlijk het songfestival feest. We hopen dat Anouk ook meedoet aan de finale van het Songfestival maar vieren ook een feestje zonder Anouk in de finale. Bent u ook benieuwd of Anouk doorgaat naar de finale? Dan bent u van harte welkom om dinsdagavond met ons mee te kijken in café het Vlak

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.