Informatieavond nieuwe vergunningaanvraag Dupont

24 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Informatieavond nieuwe vergunningaanvraag Dupont

DORDRECHT -  Dupont de Nemours B.V heeft een nieuwe revisievergunningaanvraag ingediend bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ) voor haar bedrijfsactiviteiten aan de locatie Baanhoekweg 22 in Dordrecht.  Daarom ligt nu opnieuw een ontwerpvergunning ter inzage. Om samen met het bedrijf hierop toelichting te geven organiseert OZHZ een informatieavond op donderdag 30 mei a.s. in het Regiokantoor in Dordrecht.
 
Informatieavond
De informatieavond wordt gehouden op donderdagavond 30 mei 2013 in het Regiokantoor aan de Noordendijk 250 in Dordrecht. Vanaf 18.45 uur zijn omwonenden en geïnteresseerden welkom. De bijeenkomst begint om 19.00 uur. Aanmelden voor deze informatieavond graag via communicatie@ozhz.nl. Tijdens de bijeenkomst zal DuPont toelichten wat haar plannen zijn en geeft OZHZ uitleg over de vergunningprocedure.
 
Ter inzage en zienswijzen
De aanvraag, adviezen en ontwerpvergunning van DuPont liggen van 24 mei tot en met 5 juli 2013 ter inzage bij OZHZ, in de gemeentehuizen van Dordrecht, Sliedrecht, Papendrecht en op het Provinciehuis. Binnen deze termijn kunnen zienswijzen worden ingediend. Hoe dat werkt, leest u op www.ozhz.nl. De zienswijzen die eerder (april 2012) zijn ingediend binnen deze procedure, zijn ook verwerkt in de ontwerpvergunning die nu voorligt.
 
OZHZ behandelt namens het bevoegde gezag, Gedeputeerde Staten van de provincie Zuid-Holland, de revisievergunningprocedure voor DuPont.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.