Johan de Wittstraat tussen Bagijnhof en Vest afgesloten

29 mei 2013
Johan de Wittstraat tussen Bagijnhof en Vest afgesloten

DORDRECHT - Maandag 27 mei is gestart met de volgende fase van de herinrichting Bagijnhof/Johan de Wittstraat. De bestrating van de Johan de Wittstraat tussen het Bagijnhof en de Vest wordt vervangen. Dit geldt voor de rijbaan en het trottoir aan beide zijden.
 
Wegafsluiting
Tijdens de werkzaamheden is de Johan de Wittstraat tussen het Bagijnhof en de Vest afgesloten. Voor de wegafsluiting geldt dezelfde omleiding als voor de wegafsluiting van het Bagijnhof. Het verkeer de stad in rijdt via het Achterom, het verkeer de stad uit rijdt via de Korte Breestraat, Lange Breestraat, Lombardstraat en Elfhuizen. De wegafsluiting en omleiding duren tot en met 18 juni.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.