Feestelijke lancering www.centrumdordrecht.nl

30 mei 2013 door Hennie van der Zouw
Feestelijke lancering www.centrumdordrecht.nl

DORDRECHT - Op 29 mei jongstleden is de website www.centrumdordrecht.nl officieel gepresenteerd door de Wethouders Mos en Sleeking. De website, een initiatief van Dordrecht Marketing, geeft een overzichtelijk en zo compleet mogelijk beeld van wat de binnenstad te bieden heeft.

Het doel van de site is om bewoners van de regio en bezoekers aan de stad een totaaloverzicht te geven van de horeca, detailhandel, attracties en evenementen. Een groot voordeel is ook dat de site  op tablets en mobiele telefoon gemakkelijk te gebruiken is.

Op dit moment staan er ruim 300 winkels en meer dan 80 horecagelegenheden op de site vermeld. Deze zijn makkelijk te vinden via de zoekmachine. Winkeliers en horeca kunnen een inlogcode aanvragen voor de site zodat ze zelf alle informatie up to date houden en aanvullen met foto’s en bijvoorbeeld twitter en facebook-account.  De vermelding op de site is voor hen gratis.

Op de website is ook een uitgaansagenda,  met een overzicht van de exposities, tentoonstellingen, evenementen en optredens in de stad. Je kan per dag en thema in de agenda zoeken zodat bezoekers niks meer hoeft te missen.

Tijdens de presentatie hebben bezoekers leuke cadeautjes ontvangen zoals ballonnen en speciale tabletdoekjes. Ter introductie van de website is er ook een leuke online actie gestart. Bezoekers aan de site kunnen via een speciale actiesite meedoen. Het enige wat er gedaan hoeft te worden is een aantal vragen over de site beantwoorden.

Deelnemers maken hiermee kans op leuke prijzen zoals een volledig verzorgde avond uit, vrijkaarten voor de Bluescruise en een mysterie prijs.  Meer informatie over de actie vind je terug op www.centrumdordrecht.nl.

Naast de nieuwe website zijn er nog meer ontwikkelingen, zo verschijnt er voor de zomer een nieuwe uitagenda. Deze agenda zal tweewekelijks worden uitgegeven en worden verspreid op diverse locaties. Met deze agenda kunnen bezoekers aan de stad ook op “papier” zien wat er die dag te doen is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.