Eve’s Fall wint Band Boost 2013

03 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Eve’s Fall wint Band Boost 2013

DORDRECHT - Zaterdag 1 juni jongstleden kwam  de metalband Eve’s Fall als winnaar uit de bus tijdens de finale van Band Boost 2013. Zij staan hierdoor 15 juni aanstaande op het Popcentrale podium van Wantijpop. De tweede plek ging naar Grant en My Worst Case Scenario mocht de derde plaats in ontvangst nemen.

In een goed gevulde Power Stage hebben vijf bands hard gestreden voor de felbegeerde eerste plaats. De bands stegen boven zichzelf uit en wisten er een superspannende finale van te maken. Uiteindelijk bleek dat de pop-achtige metal sound van Eve’s Fall fris genoeg was om deze editie op hun naam te zetten.

Zij hebben dan ook heel hard geknokt. Zo pakten zij de publieksprijs de voorronde en wisten ze de halve finale te bereiken.  Daar wist de band de jury te overtuigen om zo toch naar de finale door te gaan.

Als winnaar de Band Boost 2013 wint Eve’s Fall onder andere een optreden op het Popcentrale-podium van Wantijpop, studiotijd in de Prosound Studio, 500 cd’s van Salisbury Sound en een backdrop van VND Neon. Tevens maken zij hun opwachting in de Freaknacht van 3FM.

Ook Grant en My Worst Case Scenario vallen in de prijzen. Zij winnen een optreden in de Power Stage of Talent Stage van het Energiehuis  en waardebonnen voor Feedback.

Wil je volgend jaar ook kans maken op zulke prijzen? Hou dan www.bandboost.nl in de gaten voor de nieuwe inschrijfperiode.

Band Boost is een productie van de Popcentrale.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.