Essenhof gaat gesprek aan over grafbedekking

03 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Essenhof gaat gesprek aan over grafbedekking

DORDRECHT - De Essenhof zal met nabestaanden spreken over de voorschriften voor de grafbedekking van de algemene keldergraven op Veld V. Afgelopen weken gaf de gemeentelijke begraafplaats de gelegenheid om via een internetforum mee te denken over de voorschriften voor de grafbedekking.

De reacties zijn verschillend: sommige nabestaanden willen meer mogelijkheden om hun grafgiften en kunstobjecten bij het graf te plaatsen; anderen zeggen dat dit storend is bij het grafbezoek en hinderlijk voor het onderhoud.

De Essenhof wil samen met de betrokkenen bespreken hoe aan zoveel mogelijk wensen tegemoet gekomen kan worden. Tegelijkertijd  is er behoefte aan heldere regels die voor iedere bezoeker duidelijk en acceptabel zijn en ook goed zijn te handhaven.

Het gesprek vind plaats op maandag 17 juni van 17.30 tot 19.30 uur in het hoofdgebouw van de Essenhof (Koffiekamer Biesbosch Aula). Koffie en broodjes zijn aanwezig.

Het is de bedoeling dat nabestaanden met elkaar en met directie en medewerkers van Essenhof in gesprek gaan. D huidige regels voor de grafbedekking worden toegelicht en samen wordt gekeken welke wijzigingen mogelijk en wenselijk zijn.

Bezoekers wordt gevraagd om hun komst tevoren aan te melden via essenhof@dordrecht.nl of tel. (078) 770 87 47.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.