Dordtenaar betrokken bij hennepkwekerij Arnhem

05 juni 2013
Dordtenaar betrokken bij hennepkwekerij Arnhem

DORDRECHT - In de Eglantierstraat in Arnhem werd op maandag 3 juni een hennepkwekerij ontdekt. Die avond had de politie een melding van een conflict gehad.

Omdat de bewoner weigerde de deur open te doen, heeft de politie de deur opengebroken. Binnen werden wietplanten en apparatuur voor een kwekerij aangetroffen. Alles is in beslag genomen en vernietigd.

Naast een 20-jarige Arnhemmer was er ook een 43-jarige man uit Dordrecht betrokken bij de hennepteelt. In hoeverre de Dordtenaar strafbare feiten heeft gepleegd, wordt nog onderzocht door de politie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.