PvdA-lijsttrekker Jan Lagendijk in actie op GroenLinks politiek cafe in Merz

07 februari 2010

DORDRECHT - PvdA-wethouder en lijsttrekker Jan Lagendijk zal op maandag 15 februari een bijdrage leveren aan een politiek cafe  van GroenLinks in café Merz aan de Binnen Kalkhaven 3 in Dordrecht. De bijeenkomst is daarom opgezet voor belangstellenden uit alle politieke kringen. Zaal open half acht, begin om acht uur.

De avond gaat over de theorie en de praktijk van de democratie van vandaag. Lagendijk zal daarom bij GroenLinks een speciale gastcolumn uitspreken en hij heeft toegezegd te zullen deelnemen aan het deat.

Een wetenschappelijk medewerker bestuurskunde van de Universiteit Leiden zal vanaf 20 uur eerst een inleiding houden over de actuele stand van de democatie.

Zin krijgen of Zin geven is het centrale thema. Daarbij zullen onderwerpen passeren zoals: Geef je burgers altijd hun zin of werkt de democratie anders. Draagvlak is een bekend begrip ook in de praktijk in Dordt en er zijn genoeg voorbeelden van theorie en praktijk.

Meer info:

dordrecht.groenlinks.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.