Feestelijke opening start Fietsvierdaagse

07 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Feestelijke opening start Fietsvierdaagse

DORDRECHT - Op  11 juni start de eerste Dordtse fietsvierdaagse. De feestelijke opening zal worden verzorgd door de Dordtse stadsomroepster Darja de Caluwe.  Zij zal met haar welluidende stem en omroepersbel (Dit zal gebeuren op het moment dat) de eerste fietsers om 9.00 mogen laten vertrekken bij de Business Club van FC Dordrecht.

De routes zijn 25, 50 en 80 km per dag en gaat dinsdag richting Gorinchem en de Biesbosch.

Dit is het eerste evenement dat mensen kennis laat maken met de oude binnenstad van Dordrecht en bijv. de bevers in De Biesbosch en de Hoeksche Waard. Fietsers worden door afwisselende polderlandschappen en natuurgebieden geleid, zoals de Hoeksche Waard, Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en de Krimpenerwaard. Gebieden die zijn getekend door de verschillende Sint Elisabethvloeden en de Watersnoodramp.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.