Burgemeester Bandell betrokken bij onafhankelijk onderzoek Apeldoorn

05 mei 2009

DORDRECHT - Eén van de vier onafhankelijke onderzoeken naar het drama op Oranjedag in Apeldoorn wordt mee geleid door de burgemeester van Dordrecht, Ronald Bandell. De burgemeester van Apeldoorn heeft dit zojuist bekend gemaakt. Bandell geldt als een zeer ervaren bestuurder en is één van de leidende bestuurders van de locale overheden.  In eerste insatntie gaat het om het vaststellen van de feiten. Daarna volgt de duiding. Bandbell zit in een toezichthoudende rol. Vanaf 1977 is Bandell al burgemeester en Dordrecht is vergelijkbaar qua grootte Apeldoorn

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.