Afscheidsdag burgemeester Ronald Bandell 28 januari 2010

26 november 2009

DORDRECHT - Burgemeester Ronald Bandell neemt afscheid als burgervader van Dordrecht op donderdag 28 januari. Om 14 uur begint er een bijzondere raadsvergadering in het Stadhuis. Later die dag is er een receptie. Bandell is tien jaar eerste burger van de stad geweest.

Mgelijk wordt zijn opvolger of opvolgster al vijf dagen later, op dinsdag 2 februari, geinstalleerd.  De sollicitatieprocedure daarvoor is in een gevorderd stadium.

Bandell begon zijn loopbaan als openbaar bestuurder in Nieuwerkerk aan de Ijssel en kwam via Papendrecht en Alkmaar uiteindelijk in Dordrecht aan het roer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.