Rijsdijk vertrekt na twee jaar bij FC Dordrecht

11 juni 2013
Rijsdijk vertrekt na twee jaar bij FC Dordrecht

DORDRECHT - Jeffrey Rijsdijk verhuist van FC Dordrecht naar Go Ahead Eagles. Dat meldt de club op haar officiële Twitteraccount.

Rijsdijk begon zijn carriere bij Sparta Rotterdam, waarna hij naar FC Groningen vertrok. Door blessureleed kwam de middenvelder weinig aan spelen toe. Bij FC Dordrecht bloeide Rijsdijk op. In 66 wedstrijden scoorde hij achttien keer.

FC Dordrecht houdt er nog een zakcentje aan over, aangezien Rijsdijk nog een contract voor één jaar had. Hoeveel Go Ahead Eagles voor de middenvelder betaalt, is niet duidelijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.