Andreaskerk Dordrecht bestaat in september 2013 vijftig jaar

31 december 2012
Andreaskerk Dordrecht  bestaat in september 2013 vijftig jaar

DORDRECHT - De Hervormde Andreaskerk in Wielwijk, die landelijk tot de Protestantse kerk behoort, heeft een jubileumcommissie ingesteld. De kerk bestaat op 25 september immers een halve eeuw. Voordat het gebouw er stond, waren al wel kerkdiensten. Zo was de kantine van Fokker, toen aan de overzijde van de Rijksweg 16, beschikbaar. Nico van den Houten is momenteel de predikant van de gemeente, die de zogeheten confessionele richting is toegedaan.

(bericht van website Andreaskerk Dordrecht)

In 2013, op D.V. woensdag 25 september om precies te zijn, bestaat de Andreaskerk 50 jaar. Wij zijn hiervoor zeer dankbaar en ervaren dit als een bijzondere zegen. Daarom willen wij dit heuglijke feit niet ongemerkt voorbij laten gaan maar dit vieren met de gemeente en daarbuiten.
Rondom het jubileum zullen gedurende 2013 diverse activiteiten en festiviteiten worden georganiseerd. U zult hierover op een later moment nader worden geïnformeerd.

Om hieraan handen en voeten te geven is er een zgn. jubileumcommissie gevormd waarin zitting hebben: ds. N.W. van den Houten, Ronald Zwiers,
Wouter Speksnijder, Annemarije van Dijk, Kees Verheul, Ria Papac, Jos Cirkel en Willeke Ketelaar.
U kunt contact met ons opnemen via: jubileum@andreaskerk.com

Wij hopen op een gezegend jubileumjaar!

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.