Komende zaterdag rommelmarkt in Wielwijk

11 juni 2013 door Steven van der Kruijff
Komende zaterdag rommelmarkt in Wielwijk

DORDRECHT - Op zaterdag 10 juni van 9.00 uur tot 15.00 organiseert de Andreaskerk in Wielwijk haar jaarlijkse rommelmarkt. Dit jaar staat de rommelmarkt in het teken van het 50 jarig jubileum. De opbrengst komt dan ook ten goede aan het jubileumproject van de kerk.

Naast de vele rommelmarktkramen is er een brocanteverkoop, een professionele fotoshoot, draait het Rad van Avontuur en is er een gezellig horeca-terras. Dit jaar is er voor het eerst ook verkoop van kleding.

Aan het einde van de dag organiseert de kerk een liefdemaaltijd. Hiervoor zijn 60 bewoners uit Wielwijk uitgenodigd. De maaltijd staat in het teken van ontmoeting tussen bewoners en gemeenteleden van de kerk.

Als jubileumproject zamelt de Andreaskerk geld in om samen met Gipsy Mission de bouw van een kerk voor de Roma in Albis (Roemenië) te realiseren.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.