Erik Vos van Holy Cross naar Lions

11 juni 2013
Erik Vos van Holy Cross naar Lions

DORDRECHT - IJshockeyclub Dordrecht Lions heeft er weer een nieuwe speler voor het nieuwe seizoen bij. Erik Vos komt over van het Canadese Holy Cross.

Vos is een Canadees met een Nederlands paspoort. Erik heeft, volgens Lions, mooie prestaties neergezet in de BCHL. Daarnaast wordt hij gekenmerkt als fysiek sterke speler, die ook verdedigend zijn taken prima kan uitvoeren.

Hij beschikt over uitstekend scorend vermogen en daarnaast heeft hij ook leidinggevende kwaliteiten. Erik is een winger die bij Holy Cross een zeer gewaardeerde speler was, zowel op het ijs als daarbuiten. Erik is bij Holy Cross vier jaar lang teamgenoot geweest van de eerder gepresenteerde Evan Zych.

De winger zal met nummer 59 gaan spelen. Zelf zegt hij hierover: “Ik wil graag met nummer 59 spelen, omdat mijn opa en oma in 1959 uit De Lier verhuisd zijn richting Canada.” Hij verheugt zich erg op het avontuur in Dordrecht en hoop veel van Nederland te ervaren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.