Beter voor Dordt maakt zich zorgen over 15 miljoen krediet ICT

14 mei 2013
Beter voor Dordt maakt zich zorgen over 15 miljoen krediet ICT

DORDRECHT - De fractie 'Beter Voor Dordt' heeft vragen gesteld over het I&A voorstel dat in de Drechtsteden is ingediend op 12-03-2013.

Het I&A voorstel houdt in dat de Drechtraad wordt verzocht bijna € 15.000.000,- euro krediet beschikbaar te stellen voor het realiseren van investeringen binnen de ICT-functie.
 
Beter Voor Dordt maakt zich zorgen over de financiële gevolgen van dit voorstel voor Dordrecht en de aantasting van het budgetrecht van de Dordtse gemeenteraad. Beter Voor Dordt vindt het ook een zorgelijke ontwikkeling dat de Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden zich steeds meer ontwikkelt richting “Klein Europa aan de Maas.”
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.