Drie nieuwe sponsors voor Wantijpop

18 april 2013
Drie nieuwe sponsors voor Wantijpop

DORDRECHT - In financieel moeilijke tijden is het Dordtse festival Wantijpop er toch in geslaagd het aantal partners uit te breiden. Naast Rabobank is ook Jupiler hoofdsponsor van het festival en helpt DuPont Wantijpop bij het duurzaamheidsprogramma. Ten Raede Groep uit Dordrecht is financieel partner bij Wantijpop. De samenwerking met de McDonalds en Netwerk wordt ook gecontinueerd. Hiermee is Wantijpop er in geslaagd de korting op de subsidie vanuit de Gemeente te compenseren.

De organisatie van het festival is dan ook zeer verheugd met dit resultaat. Organisator Magchiel Koekkoek: “Het organiseren van een dergelijk evenement is in deze tijden niet gemakkelijk. Daarom zijn wij extra blij dat het ons is gelukt om onze bestaande samenwerkingen voort te zetten en bovendien met Jupiler, Ten Raede Groep en DuPont drie grote nieuwe partners aan ons te binden. Met de teruglopende subsidie vanuit de gemeente was dat ook een must voor 2013!”

Jan Willem Bozuwa van Ten Raede Groep: “Als financieel kenniscentrum voor de Drechtsteden dragen wij een mooi muzikaal festijn als Wantijpop waarbij steeds meer regionale ondernemers zijn betrokken een warm hart toe. Daarom is Ten Raede Groep blij zich partner te mogen noemen van Wantijpop! ”

Wantijpop
Wantijpop is het festival van Dordt waar verschillende stromingen muziek, mensen en leeftijden samen genieten van lokale muziek tot nationale top acts in een tot tuinfeest omgetoverd Wantijpark. Op zaterdag 15 juni wordt het Wantijpark omgetoverd tot een intiem, gratis tuinfeest voor vrienden en families met picknicktafels, gezellige kleedjes en lampjes. De intimiteit en gemoedelijke sfeer zijn typisch Wantijpop, maar het belangrijkste blijft natuurlijk toch de muziek. Op de verschillende podia zijn zowel regionale talenten als nationale topacts terug te vinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.