Wolkentv filmt het land van Valk

25 september 2012
Wolkentv filmt het land van Valk

DORDRECHT - Donderdag 27 september om 15.15 uur is de aftrap van het project Kijk mijn Wijk -Land van Valk. Het Land van Valk volgt in de rij Wielwijk, Sterrenburg, Crabbehof, Krispijn, de Staart, de Vogelbuurt en het centrum van Dordrecht. 24 kinderen van basisschool de Repelaer gaan vanaf deze week elke donderdagmiddag na schooltijd 8 weken lang de wijk filmen.

De kinderen verzinnen, filmen en monteren alles zelf. Het project levert 25 reportages op. De beste filmpjes worden door RTV Dordrecht uitgezonden.  

Wij zouden het zeer op prijs stellen als uw redactie hier aandacht aan wil geven en een fotograaf langs stuurt op donderdag 27 september 15.15 uur op basisschool de Repelaer.

Het project Kijk mijn Wijk van WolkenTV laat de wijk zien door de ogen van de kinderen die er opgroeien. Kinderen zien en beleven heel andere dingen dan volwassenen, wat frisse films oplevert. Dat is dan ook het leuke aan het Kijk mijn Wijk project!

Kijk mijn Wijk Land van Valk wordt grotendeels mogelijk gemaakt door de wijkwens van gemeente Dordrecht. Daarnaast wordt het project gesponsord door de wijk: het Leerpark is onze hoofdsponsor.  Basisschool de Repelaer betaalt een kleine eigen bijdrage. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.