Alblasserdammer veroorzaakt overlast

12 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Alblasserdammer veroorzaakt overlast

DORDRECHT/ALBLASSERDAM - De politie krijgt regelmatig klachten van overlast binnen, hoofdzakelijk uit de wijk Souburgh, die gepleegd worden door een 24-jarige man uit Alblasserdam. De man fietst rond, spreekt kinderen aan en gluurt bij tuinen. Mensen voelen zich ongemakkelijk door het gedrag van de man en waarschuwen de politie.

De politie onderzoekt de meldingen en kijkt of er een strafbaar feit is gepleegd. Dat is tot op heden niet het geval. De politie roept mensen op meldingen over de 24-jarige te blijven doorgeven zodat zij de man hierover kan aanspreken. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). De problemen zijn ook bekend bij de gemeente Alblasserdam die bekijkt of zij iets kan ondernemen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.