Verbetering knooppunt A16/N3 gepland voor 2016

13 juni 2013 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - De huidige ontsluiting van de bedrijventerreinen en de N3 naar de A16 is al jaren een groot probleem. De eerder voorgestelde verbetering door de aanleg van een fly-over bleek onvoldoende om het probleem op te lossen.
 
Nieuw plan
De gemeente heeft nieuwe afspraken gemaakt met de Provincie en Rijkswaterstaat. Het ontwerp bestaat uit een zogenaamd kwart-klaverblad in combinatie met een lange parallelstructuur langs de A16 richting Moerdijk. De eerste behandeling van deze plannen vindt plaats tijdens de vergadering van de adviescommissie op 18 juni.

De uitvoering zal niet voor 2016 plaatsvinden. Al is er dus nog een lange weg te gaan in de verdere besluitvorming en financiering, het is verheugend te weten dat er weer stappen genomen zijn.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.