FC Dordrecht begint nieuw seizoen tegen MVV

13 juni 2013
FC Dordrecht begint nieuw seizoen tegen MVV

DORDRECHT - FC Dordrecht begint het seizoen 2013-2014 van de Jupiler League waarschijnlijk thuis tegen MVV Maastricht. Dit staat in het programma dat de KNVB heeft vrijgegeven.

De thuiswedstrijd tegen de Limburgers wordt op vrijdag 2 augustus gespeeld. De week erna zijn de Schapenkoppen de eerste ploeg die op bezoek gaat bij promovendus Achilles '29. De allerlaatste wedstrijd is een mooi affiche, dan speelt FC Dordrecht thuis tegen Sparta Rotterdam.

Het programma is nog niet helemaal zeker, het gaat vooralsnog om een concept. De ervaring leert echter dat er alleen nog enkele speelavonden en/of  tijdstippen zullen veranderen. Dinsdag 18 juni wordt het definitieve speelschema bekendgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.