Route Leerpark Safari bekendgemaakt

13 juni 2013
Route Leerpark Safari bekendgemaakt

DORDRECHT - Op donderdag 20 juni vindt voor de eerste keer de ‘Leerpark Safari’ plaats op het Leerpark, tussen 15.00 en 18.00 uur. Iedereen uit Dordrecht en omgeving kan gratis mee op ontdekkingstocht.

Naast de ‘Big Five’ is er langs de hele Safari-route van alles te zien en te beleven. Deelnemers kunnen een bezoekje brengen aan de schoonheidssalon voor een hairstyling-advies of handmassage, hun laptop laten opschonen, autobanden op spanning laten brengen of een 3D Safaribeest printen in de Duurzaamheidsfabriek. Scholen, ondernemers en bewoners laten deze middag zien wat voor moois het Leerpark in huis heeft!

De route die start bij Grand Café Bellissimo loopt dwars door het Leerpark en laat de deelnemers op ontspannende wijze kennismaken met de ‘geheimen’ van dit unieke gebied in Dordrecht. Deelnemers kunnen in een elektrische auto het Leerpark ontdekken, maar er ook zelf lopend op uit trekken.
 
Een hoogwerker van de Brandweer laat het Leerpark van bovenaf zien en er is een Houten Meubeltentoonstelling. Leerlingen van de opleiding Welzijn verzorgen een speciale Kinder-Safari. Er wordt geschminkt en is er een Jungle springkussen. De volledige Safari-route is te vinden op de website van het Leerpark.
 
Speel het Safari spel
Door mee te spelen met het Big Five Safari spel maken deelnemers kans op een luxe diner voor twee. De instructies voor het spel ontvangen deelnemers bij het startpunt van de Leerpark Safari.
 
Praktische informatie
Belangstellenden kunnen tussen 15.00 en 18.00 uur meedoen aan de Safari. Instappen is op ieder moment mogelijk. Ouders met kinderen kunnen na schooltijd deelnemen aan de Safari. Deelname is gratis. De route en het inschrijfformulier voor de Safari zijn te vinden op www.leerpark.nl/evenementen.
 
Verzamelpunt voor de Safari is Grand Café Bellissimo, Leerparkpromenade 100. Vanaf 16.30 uur is het mogelijk aan te schuiven bij de biologische Leerpark barbecue á 12,50 euro. Kinderen barbecueën mee voor 5,00 euro. Ook hiervoor inschrijven via www.leerpark.nl/evenementen.  
 
 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.