Wegafsluitingen tijdens zomerkermis aan Spuiboulevard

13 juni 2013
Wegafsluitingen tijdens zomerkermis aan Spuiboulevard

DORDRECHT - Van zaterdag 22 juni tot en met zondag 30 juni vindt de Zomerkermis plaats op de Spuiboulevard en Hellingen. De opbouw begint dinsdag 18 juni om 20.00 uur.

Vanaf dit moment tot en met zondag 30 juni is de Spuiboulevard afgesloten voor verkeer vanaf de Houtkoperplaats tot aan de Spuiweg. De Hellingen is afgesloten tot aan het Papeterspad.
 
Het verkeer wordt ter plekke omgeleid. Vanaf maandag 1 juli 24.00 uur zijn deze straten weer open voor verkeer. De parkeergarages Spuihaven, Veemarkt en Achterom zijn tijdens de kermis gewoon bereikbaar. 
 
Informatie
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.