Aanhoudingen met hulp van politiehelikopter

14 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Aanhoudingen met hulp van politiehelikopter

DORDRECHT - De politie heeft drie verdachten aangehouden na een inbraakmelding bij een bedrijf. Deze melding kwam binnen op donderdagavond 13 juni 2013 vanaf een bedrijfsterrein aan de Van Leeuwenhoekweg in Dordrecht.

In de buurt hiervan stond een auto met achter stuur een 31-jarige man waarvan de woonplaats nog onbekend is.

Agenten hielden hem aan. Politiemensen begonnen een zoektocht op het terrein en kregen hierbij hulp van een politiehelikopter. Deze zag na ongeveer 1,5 uur zoeken iets oplichten in een container. Agenten vonden daar inderdaad nog twee verdachten, mannen van 23 en 37 jaar. Ook van hen zijn de woonplaatsen nog niet bekend. De verdachten waren bezig in een loods in te breken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.