Harddrugs in woning aan de M.H. Trompweg

16 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Harddrugs in woning aan de M.H. Trompweg

DORDRECHT - In een woning aan de M.H. Trompweg stelden agenten op vrijdagmiddag een onderzoek in naar aanleiding van tips. Er werd harddrugs gevonden en twee illegale messen. De 49-jarige bewoner werd aangehouden.

De politie kreeg tips over de woning en besloot een onderzoek in te stellen. In de woning vonden agenten harddrugs en twee illegale messen. De bewoner, een 49-jarige man, was niet thuis, maar werd niet veel later alsnog op straat aangehouden. Hij had drugs bij zich. De politie onderzoekt de zaak en verhoort de man op het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.