Lijst Lammers en WEK nodigen minister Plasterk uit

17 juni 2013
Lijst Lammers en WEK nodigen minister Plasterk uit

DRECHTSTEDEN - De partijen Witsen Elias Kensenhuis (WEK) uit Dordrecht en Lijst Lammers uit Papendrecht hebben minister Ronald Plasterk uitgenodigd om de Drechtraad te komen toespreken.

Volgens de fracties is de minister namelijk kritisch over de doorontwikkeling van de Drechtsteden. De Drechtraad zou namelijk de samenwerking tussen de zes steden willen uitbreiden. Dit kan leiden tot het delen van wethouders en portefeuilles, waar iedere stad dit nu nog voor zichzelf heeft.

WEK en Lijst Lammers hopen de Drechtraad van gedachten te doen veranderen door de toespraak van Plasterk. Of de minister ook daadwerkelijk komt, is niet bekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.