De Bibliotheek op school van start bij Het Kristal

19 juni 2013 door Hennie van der Zouw
De Bibliotheek op school van start bij Het Kristal

DORDRECHT - Op dinsdag 18 juni, 13.30 uur vond op CBS Het Kristal in Dordrecht een feestelijke opening plaats van de Bibliotheek op school.

Deze werd verricht door de eigenaresse van Kinderboekwinkel De Giraf, Wilma Verhoeven. Vanwege de start van de Bibliotheek op school kreeg elke klas van de bibliotheek een boek cadeau met spelsuggesties ter afsluiting van dit schooljaar. Ook was er voor zowel de kinderen, als ouders een kleine attentie.

Het Kristal start als één van de eerste scholen binnen de vier gemeenten waarvoor de Bibliotheek A tot Z werkt, met de nieuwe educatieve aanpak ‘de Bibliotheek op school’. Met deze aanpak kan elke basisschool een volwaardige (digitale) schoolbibliotheek realiseren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.