Krispijnpaviljoen bij opening Prinsemarij

19 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Krispijnpaviljoen bij opening Prinsemarij

DORDRECHT - Wat speelt er allemaal in Oud en Nieuw Krispijn? Wat voor bouwplannen zijn er en welke activiteiten worden er georganiseerd? Zaterdag 22 juni 2013 kunnen bewoners van Oud en Nieuw Krispijn terecht in het Krispijnpaviljoen aan de Nassauweg, op het grasveld tegenover de Prinsemarij. Hier kunnen zij in gesprek met medewerkers van diverse organisaties die in de wijk actief zijn. Het Krispijnpaviljoen is geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

De Gemeente Dordrecht, woningcorporaties Trivire en Woonbron en MEE Drechtsteden zullen hier aanwezig zijn om hun projecten en activiteiten toe te lichten.

Thema’s
In het Krispijnpaviljoen komen onder andere de volgende thema's aan de orde: nieuwbouwcomplex ‘Crispijn van Outgaerden’, sloop portiekflats Patersweg, herinrichting van de Nassauweg, de woningen in de Prinsemarij en Nassau aan de Singel en de Prinsemarij en Koloriet. Verder is er ook informatie te vinden over de wijklijn en wordt er aandacht geschonken aan de wijkwensen.

Opening Prinsemarij
De Prinsemarij wordt zaterdag 22 juni officieel geopend. Tijdens deze dag is het Krispijnpaviljoen te bezoeken op bovenstaande openingstijden. Naast het Krispijnpaviljoen zijn er nog diverse activiteiten deze dag. Zo wordt er vanaf 10.00 uur een braderie gehouden door de winkeliersvereniging op het Nassauplein. Vervolgens begint om 11.00 uur een wijkfeest met diverse kramen, demonstraties, workshops en een kindervrijmarkt. Om 13.00 uur start de opendag van de Prinsemarij met diverse rondleidingen door het gebouw.

Meer informatie over het Krispijnpaviljoen en de opening van de Prinsemarij is te vinden op www.nieuwkrispijn.nl en www.oudkrispijn.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.