Kinderdagverblijf 't Stadstuintje opent op 2 september haar deuren

21 juni 2013

DORDRECHT - Op 2 september krijgt de stad er een kinderdagverblijf bij, namelijk Kinderdagverblijf 't Stadstuintje.

Ondanks dat het door bezuinigingen niet heel goed gaat met de kinderopvang in het algemeen, besloten Sandra van der Mijle en Anyal Pantebre toch een nieuw kinderdagverblijf te gaan beginnen. Deze zal in het nieuwe schooljaar haar deuren openen aan de Varkenmarkt 128.

Nog niet alles is rond voor de opening. Zo moeten de twee initiatiefneemsters vergunningen, financiën en de inventaris nog regelen. Ze zijn in ieder geval van plan om te starten met een horizontale groep - een gemengde groep van 0-4 jaar - die later gesplitst kan worden. Ruimte is er namelijk genoeg.

Op woensdagmiddag hopen de dames kinderactiviteiten te organiseren, van knutselen tot boetseren en van spelletjes tot cursussen. Deze middagen zijn toegangelijk voor kinderen t/m 10 jaar.

Ouders kunnen vanaf heden contact opnemen met ’t Stadstuintje en in augustus zullen er een aantal inloopdagen zijn, zodat men kennis kan maken en de sfeer vast een beetje te proeven. Mailen kan naar info@stadstuintjedordrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.