Opening ontdekkingstocht Weizigt

24 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Opening ontdekkingstocht Weizigt

DORDRECHT - Elke vierde zaterdag van de maand worden bij Duurzaamheidscentrum Weizigt natuuractiviteiten georganiseerd voor kleuters en kinderen in de leeftijden van 4 t/m 6 en 7 t/m 12 jaar.

Op een heel ongedwongen manier maken de kinderen tijdens deze activiteiten kennis met de natuur in hun directe omgeving. Elke maand wordt er een onderwerp gekozen wat aansluit op het seizoen. Kennis is hierbij minder belangrijk, voorop staat: zelf ontdekken, plezier en verwondering over al  dat moois in de natuur.

Afgelopen zaterdag, 22 juni stonden er een groot aantal kinderen klaar om met de activiteiten te gaan starten...... 

Foto: Fokko van der Straaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.