Iris Beugeling stopt na bijna 23 jaar met directie Yes!

24 juni 2013
Iris Beugeling stopt na bijna 23 jaar met directie Yes!

DORDRECHT - Bijna 23 jaar geleden startte Iris Beugeling met het opvangen van kinderen. Eén ruimte, een paar kindjes en alle werkzaamheden uitgevoerd door Iris zelf. De opvang moest van goede kwaliteit zijn en dit ook uitstralen. Dat is al 23 jaar binnen de organisatie de dagelijkse norm.

Iris heeft haar hoge standaarden doorgegeven aan haar medewerkers en geeft nu het stokje om de dagelijkse leiding te voeren, vol vertrouwen door aan Eva Klein en Paul van den Nouwland.

Met ingang van 1 juli 2013 zijn Eva en Paul directeur-bestuurder van onze organisatie. Samen met Iris – die tevens eigenaar is van de organisatie - vormen ze het nieuwe bestuur. Eva en Paul hopen ingezette koers vast te zullen houden.

"Opvang draait om kinderen, kinderen ontwikkelen zich en daar speelt de opvang een niet weg te denken rol in. In het belang van de kinderen is samenwerking essentieel. De ontwikkeling van kinderen stopt immers niet als ze de opvang verlaten, of de school, of de thuissituatie. Kinderen moeten zich doorgaand kunnen ontwikkelen, dat moet zo soepel mogelijk verlopen en daar moeten volwassenen en organisaties waar kinderen komen, een basis voor scheppen. Daar maken wij ons dagelijks sterk voor en daarom gunnen wij ieder kind een fijne opvangplek om zich optimaal te ontwikkelen", aldus de opvang

Iris zal zich vanaf 1 juli minder met de dagelijkse praktijk bezighouden. Achter de schermen zal ze zich nog wel actief inzetten voor de organisatie. Vanaf 1 juli is ze voorzitter van het organisatiebestuur en houdt ze zich bezig met netwerkparticipatie, maatschappelijke ontwikkelingen en trends. Ook zal ze regelmatig te vinden zijn op een locatie, bij de kinderen waar ze een bijzonder warm hart voor heeft en waar het allemaal mee begonnen is. De organisatie is onder leiding van Iris uitgegroeid van één ruimte en een paar kindjes tot een organisatie met 25 locaties in verschillende gemeenten en meer dan 2000 klanten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.