Wandel virtueel door het grootste stoomevenement van het land

24 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Wandel virtueel door het grootste stoomevenement van het land

DORDRECHT - Bekijk tientallen stoomschepen in Dordrecht. Tijdens Dordt in Stoom bewonder je vele stoomboten en maak een rondvaart op de rivier. Ervaar het Dordt in Stoom online, want dit evenement is namelijk te bezoeken op Dordrechttoer.nl en Evenemententoer.nl! Via interactieve 360-gradenfoto’s word je als bezoeker rondgeleid langs alle bijzondere boten. Dordt in Stoom maakt, samen met 24 steden, 18 attracties en 28 evenementen, onderdeel uit van www.hollandtoer.nl.

15.000 interactieve foto's
Het doel van Hollandtoer.nl is: de Nederlander enthousiast maken voor een vakantie, een weekendje weg of een dagje uit in Nederland. Tot nu toe zijn er van 24 steden en dorpen, 18 attracties en 28 evenementen bijna 15.000 foto's gemaakt. Evenementen, waaronder Dordt in Stoom, op www.evenemententoer.nl.

Hoe werkt het (in een notendop)? Op Hollandtoer.nl krijgt een bezoeker dagelijks wisselende suggesties om een dagje uit of weekend weg te gaan, bijvoorbeeld naar Dordt in Stoom. Deze suggesties kan de bezoeker interactief bekijken en vervolgens een bezoek plannen. De bezoeker kan ook zélf op zoek gaan naar een attractie, evenement, stad of dorp.

Extra uitbreidingen in juli en augustus 2013
Elke maand breidt Hollandtoer uit met één of meerdere nieuwe toeren. Dat kan een toer zijn door een historische stad maar ook een attractie of evenement. Welke toeren Hollandtoer in juli en augustus 2013 gaat lanceren, blijft nog geheim. Tip van de sluier: ze hebben een sterk zomers karakter.

Samenwerking VVV
Hollandtoer.nl werkt samen met VVV’s in Nederland. Samen zorgen Hollandtoer en de VVV ervoor dat van de gefotografeerde steden en dorpen alle toeristische trekkers zijn opgenomen in de toer.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.