Open Energiehuis trekt ruim 10.000 bezoekers

25 juni 2013
Open Energiehuis trekt ruim 10.000 bezoekers

DORDRECHT - Op zaterdag 22 en zondag 23 juni hield het Energiehuis open huis. Volgens een ruwe schatting hebben dit weekend ruim 10.000 mensen het Energiehuis bezocht.

Jeugdplein tot 12 jaar, muziekconcerten, verrassende pop-acts, sing-in voor 2 – 4 jaar, een wervelende Villa Volta in Machine 3, heerlijk eten en drinken van Khotinsky, theaterkostuumshow van Hollands Diep, Jeugdtheatervoorstelling Hoogspanning, Hello April en Britt Pols in de Poplounge van Bibelot, media-expositie, workshops, meedoelessen Popschool 4kids, optredens bands op Talent Stage. Dat is slechts een selectie van alle activiteiten die er waren.

De bewoners van het Energiehuis: poppodium Bibelot, schouwburg Kunstmin, muziektheater Hollands Diep, Khotinsky en ToBe cultuurcentrum met haar onderdelen Popcentrale, Muziekstroom en Jeugdtheaterschool Dordrecht kijken met ontzettend veel plezier terug op afgelopen weekend. 
 
Een leuke film waarin goed te zien is hoe druk en gezellig het was, is in de maak, deze komt zo spoedig mogelijk op de site (www.energiehuis.nl)
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.