Woning ontploft aan Johan Willem Frisostraat

25 juni 2013
Woning ontploft aan Johan Willem Frisostraat

DORDRECHT - Aan de Johan Frisostraat in de wijk Nieuw-Krispijn heeft op dinsdag 25 juni rond 14:00 uur een flinke ontploffing plaatsgevonden, die in heel Dordrecht te horen was. Er is 1 persoon gewond geraakt en naar het brandwondencentrum vervoerd.

Een hoekwoning is grotendeels weggeblazen. Ook de naastliggende woning heeft zeer veel schade opgelopen en is ook onbewoonbaar geworden. Andere woningen in de buurt hebben glasschade opgelopen.

De brandweer was snel ter plaatse om de brand te blussen. Ook werd er een traumahelikopter naar toe gevlogen.

   

Foto's Pieter van den Berg.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.