Politie zoekt mogelijke verdachte steekincident

26 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Politie zoekt mogelijke verdachte steekincident

DORDRECHT - Wie is deze man? Wij maakten deze compositietekening van een man die wegrende nadat een voorbijganger zich ontfermde over de neergestoken Emiel van der Schaft.
 
Het onderzoek naar het steekincident aan de Torenstraat op vrijdagavond 3 mei is nog steeds  in volle gang. Bij dit misdrijf kwam de 32-jarige Emiel van der Schaft uit Dordrecht, die bij sommigen bekend stond als Remie, om het leven. Dinsdag 25 juni werd de compositietekening in Opsporing Verzocht getoond. Deze man rende weg vanaf de Torenstraat, waar het slachtoffer in elkaar zakte, in de richting van de Vrankenstraat. Op aanwijzingen van getuigen kon de compositietekening gemaakt worden.

Wij werken met een groot aantal rechercheurs aan de zaak en zetten alles op alles om dit misdrijf op te lossen. Vooralsnog is het onduidelijk wat er die avond is voorgevallen en wat de toedracht van het steekincident is geweest. Alle scenario’s worden onderzocht. Omdat de dader opgespoord moet worden heeft de Hoofdofficier van justitie een beloning uitgeloofd van 10.000 euro voor de tip die leidt tot aanhouding van de verdachte.

Signalement
Geslacht:                       Lichtgetinte man
Leeftijd:                          Tussen de 30 en 35 jaar
Lengte:                          Tussen 1.76 en 1.78 lang
Postuur:                         Normaal postuur
Omschrijving uiterlijk: Zwart haar, bruine ogen, spits ingevallen gezicht met een puntneus.
Kleding:                         Babyblauwe hardloopschoenen, donkerblauwe spijkerbroek en een zwarte jas met capuchon.

Vragen
Hebt u tips naar aanleiding van de uitzending van Opsporing Verzocht of bovenstaande, bel dan met 0900-8844 / Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of via Team Criminele Inlichtingen 06-29444866.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.