Huurbieding.nl zorgt voor beweging vastgoedmarkt Drechtsteden

28 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Huurbieding.nl zorgt voor beweging vastgoedmarkt Drechtsteden

DRECHTSTEDEN - Niet bieden op de koopsom, maar op de Huurprijs van bedrijfsmatig vastgoed?

Er staat nogal wat vastgoed leeg in Nederland, zo ook in het Drechtsteden gebied. Het begon een jaar geleden als een wild idee, de gestagneerde vastgoedmarkt een boost geven met een nieuw concept. Momenteel komen er rond de 20 a 30 nieuwe panden bij per maand bij, en slaan ongeveer 50 a 60 ondernemers per maand hun slag via www.huurbieding.nl.

U kant als ondernemer op HuurBieding.nl namelijk  zelf een bod uit brengen op de huurprijs, geheel vrijblijvend. Het bod komt direct terecht bij de aanbieder, samen met uw contactgegevens. Hierna zal de aanbieder contact met u opnemen om samen het object te bekijken. Huurbieding.nl probeert op deze manier de gestagneerde vastgoedmarkt weer in beweging te brengen. Ze zijn actief in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht.

Volgens Huurbieding.nl vinden veel vastgoedeigenaren het een verademing om volgens dit nieuwe concept te denken. ,,De markt staat zo goed als stil en niemand vindt het fijn om lijdzaam toe te kijken hoe de leegstand geld slurpt. Huurders laten bieden is een bewezen alternatieve manier om een object onder de aandacht te brengen.”

Het succes van het jonge bedrijf bestaat niet alleen uit het faciliteren van marktplaats voor vastgoed. Huurbieding heeft mensen in dienst die thuis zijn in de modernste Online Marketing. De waarde en invloed van Social media als Twitter en Facebook zijn in deze tijd niet meer te onderschatten. Ook de ouderwetste marketing zoals flyeren en adverteren zijn van groot belang.

De jonge ondernemers Kees Jan Verplanke en Jordi van der Pas (beide 22 jaar) zitten er dagelijks boven op. "Momenteel hebben wij een team van 5 man",  vertelt Kees Jan Verplanke. Jordi van der Pas geeft aan: ‘’Wij begonnen bij de kleine particuliere belegger, die wij nog steeds graag zien, maar door de verhuur en de stijgende aantal leads per maand, krijgen wij steeds meer grotere vastgoedpartijen, pensioenfondsen tot beurs genoteerde vastgoed bedrijven’’

Wie al een makelaar heeft ingeschakeld, hoeft deze verbinding niet te verbreken. Het werk van de makelaar en de diensten van www.huurbieding.nl versterken elkaar juist.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.