Prijsuitreiking fotowedstrijd Rond Uit Dordrecht

28 juni 2013 door Hennie van der Zouw
Prijsuitreiking fotowedstrijd Rond Uit Dordrecht

DORDRECHT - Door de vakjury zijn drie prijzen uitgereikt voor de foto’s die zijn gemaakt tijdens Rond Uit Dordrecht. De eerste prijs, een cadeaubon van € 100,-- van Isendoorn Bike Total is voor de heer J. van der Weijde, uit Dordrecht.

Hij heeft een foto gemaakt van fietsers in het Perenlaantje in Hendrik-Ido-Ambacht. De tweede prijs een gratis overnachting in Stayokay is voor mevrouw De Klerk uit Zwijndrecht en de derde prijs, een slijters bon,  is voor mevrouw N. van der Weijde uit Dordrecht.

Een selectie van de foto’s is terug te vinden op de site van Rond Uit Dordrecht.

Op de foto van links naar rechts: A. Bot, J van der Weijde, S. van der Arend, W. Nederpelt en N van der Weijde. (Foto E Melger).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.