Negen personen aangehouden vanwege drugshandel

28 juni 2013
Negen personen aangehouden vanwege drugshandel

DORDRECHT - De politie heeft donderdag in Dordrecht negen personen aangehouden voor de handel in en/of in het bezit zijn van harddrugs.

Bewoners gaven eerder bij de politie aan dat ze overlast ondervonden van een mogelijk drugspand aan de Kleine Spuistraat. De politie startte een onderzoek. Agenten startten donderdagmiddag  rond vier uur met een postactie bij het betreffende pand. Net na achten hadden ze inmiddels drie personen aangehouden, die cocaïne in de woning hadden gekocht.

Om half negen kwamen de bewoner en nog drie andere personen naar buiten. Ook zij werden aangehouden. Daarna vond de doorzoeking van het huis plaats. Daar werden 32 ponypacks met cocaïne gevonden, XTC-pillen, versnijdingsmiddelen, een weegschaal, een voorraad ponypacks en een imitatievuurwapen. In de woning werden nog eens twee aanhoudingen verricht.

De verdachten zijn de 33-jarige bewoner van het pand, een 30-jarige man uit Zwijndrecht, een 36-jarige man uit Dordrecht, een 30-jarige man uit Dordrecht, een 24-jarige vrouw uit Rotterdam, een 29-jarige man uit Dordrecht, een 40-jarige man uit Dordrecht, een 35-jarige vrouw uit Dordrecht en een 20-jarige vrouw uit Sliedrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.