Nieuw partijkantoor voor PvdA Dordrecht

28 juni 2013
Nieuw partijkantoor voor PvdA Dordrecht

DORDRECHT - Afgelopen zaterdag was de Rode Marathon en toen hadden verklapte de fractie het al op Twitter en Facebook. De PvdA Dordrecht krijgt binnenkort de sleutel van de Voorstraat 431-B. Een pand dat de partij als clubhuis gaan inrichten en dat gaat fungeren als dé ontmoetingsplek voor de leden en alle overige 'rode' Dordtenaren.
 
De inrichting van het clubhuis is nog verre van klaar. De PvdA zoekt nog onder anderen geld, meubilair, bestek, servies, keukenartikelen en nog veel meer. Wilt u meer weten, of kunt u misschien de partij helpen aan iets voor de inrichting, mail dan naar pvdadordrecht@gmail.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.