Open dagen bij DuPont goed bezocht

01 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Open dagen bij DuPont goed bezocht

DORDRECHT - Afgelopen weekend waren er gezellige open dagen bij de DuPont vestiging.

Er was van alles te doen en te zien, zoals: Een demonstratie van de brandweer van DuPont. Kinderen mochten blussen en ontvingen een presentje.
Je kon leren abseilen. In een tent stonden stands van diverse afdelingen o.a. met demonstraties van de Dupont producten, zoals producten die worden toegepast in pennen, keukenmachines en de rode knop van de autogordel.

Men kon meedoen aan een talententest en daarna sollicitatietips ontvangen. Er werd voorlichting gegeven over de opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen DuPont.

Er was een bioscoop met filmpjes over DuPont en haar producten.

Bezoekers konden uitvinden hoe destillatie werkt.

Er kon een bustour over het terrein gemaakt worden met een kijkje in een aantal fabrieken. Er waren diverse prijsvragen. En na afloop van het bezoek:  een patatje of een pannenkoek, gebakken in een pan met een anti-aanbaklaag. De muziek werd het gehele weekend verzorgd door een DJ.

Foto: Fokko van der Straaten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.