Christengemeente 'Kom en Zie Dordrecht' verhuist naar Sterrenburg

02 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Christengemeente 'Kom en Zie Dordrecht' verhuist naar Sterrenburg

DORDRECHT - Christengemeente 'Kom en Zie Dordrecht' gaat verhuizen en zal vanaf 14 juli 2013 haar samenkomsten houden in Cultureel Centrum Sterrenburg aan het Dalmeyerplein 10.

Bijna twintig jaar komt 'Kom en Zie Dordrecht' bij elkaar in het gebouw van het Wellant College aan de Groenezoom. Door beleidsveranderingen heeft de school de huur opgezegd. "Dat was voor ons best even wennen", vertelt Roland de Lange, lid van het leidersteam van Kom en Zie. "Maar de nieuwe plek geeft ons veel nieuwe mogelijkheden. Het wijkcentrum onder de voormalige bibliotheek is goed bereikbaar en heeft voor belangstellenden een lage drempel om zo maar eens binnen te lopen."

Christengemeente 'Kom en Zie Dordrecht' is 19 jaar geleden voortgekomen uit de gelijknamige gemeente uit Rotterdam. Kenmerkend is de laagdrempelige en ontspannen sfeer, aandacht voor mensen en de eigentijdse beleving van het Christelijk geloof. Een ieder is van harte welkom om op zondag binnen te lopen. De samenkomsten beginnen om 10:30 uur. Meer informatie is te vinden op www.komenziedordrecht.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.