Politie houdt alcoholcontroles

14 juli 2012

DORDRECHT - Op donderdag 12 juli heeft de politie in de middag en avond alcoholcontroles gehouden op de Groenezoom, de Noordendijk en de Achterhakkers. In totaal hebben de agenten 980 automobilisten laten blazen. Hiervan bleken slechts vier bestuurders met te veel alcohol op achter het stuur te zitten.

De hoogst gemeten waarde van 1,6 promille werd geconstateerd bij een 38-jarige man uit Dordrecht. De vier bestuurders hebben een proces verbaal gekregen. De maximaal toegestane waarde is 0,5 promille, wat ongeveer gelijk staat aan twee glazen alcoholische drank. Maar beter is het om helemaal geen alcohol te drinken, want alcohol en verkeer gaan niet samen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.