De Blije Gaarde, de Dordtse Buitenschool en de Vlij organiseren grote loterij

10 juli 2013 door Hennie van der Zouw
De Blije Gaarde, de Dordtse Buitenschool en de Vlij organiseren grote loterij

DORDRECHT - In Dordrecht zijn er drie scholen voor speciaal onderwijs die na de zomervakantie samengaan als één school in één gebouw aan De Sitterstraat in Dordrecht:

De Blije Gaarde is een school voor zeer moeilijk lerende kinderen. De Dordtse Buitenschool is een school voor langdurige zieke kinderen. En de Mytylschool ‘De Vlij’ is een regionale school voor speciaal onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke en/of een meervoudige beperking.

De nieuwe school heet: KIEM, Onderwijs met Zorg. De Stichting Vrienden van KIEM ondersteunt de school, zodat de leerlingen nog beter tot ontwikkeling kunnen komen. Hiervoor is geld nodig. Veel geld. Met een grootse loterij met mooie prijzen hoopt de stichting een hoog bedrag op te halen zodat veel wensen van KIEM gerealiseerd kunnen worden.

Autobedrijf Ames heeft de hoofdprijs een Volkswagen High Up! beschikbaar gesteld. Ook kun je een schitterende scooter en een elektrische fiets winnen. Of een diner voor vier personen, een VIP- arrangement bij FC Dordrecht, een dag varen in Nationaal Park De Biesbosch voor 6 personen, Apple TV en vele waarde cheques en cadeaubonnen maken het kopen van de loten zeer interessant!

De loten worden verkocht per boekje van 10 loten. Een boekje kost €10. 

De activiteiten van de stichting zijn gericht op het ondersteunen van het onderwijs, de school en de leerlingen van de school Kiem. Voor de nieuwbouw is het ICT-lokaal geadopteerd, wordt o.a. een bijdrage geleverd aan de realisering van

het Cruyff-court en worden de schooltuinen naast de school ontwikkeld.

Voor inlichtingen en de verkoopadressen kunt u contact opnemen met:

voorzitter@vriendenvankiem.nl of telefoonnummer: 06 53 21 31 86
secretaris@vriendenvankiem.nl of telefoonnummer: 078-6132530

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.