Pieter Verhoeve niet meer de jongste burgemeester van Nederland

16 juli 2013
Pieter Verhoeve niet meer de jongste burgemeester van Nederland

DORDRECHT - Oud-Dordtenaar Pieter Verhoeve is niet meer de jongste burgemeester van Nederland. Ben Visser (ChristenUnie) wordt voorgedragen als nieuwe burgemeester van Scherpenzeel, zo is door die gemeente meegedeeld.

De 31-jarige Visser is nu nog wethouder en loco-burgemeester van de gemeente Urk.

SGP’er Pieter Verhoeve werd in juli 2012 vanuit Dordrecht de jongste burgemeester bij Oudewater. Visser is ook van 1981 maar drie maanden jonger.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.